Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

KONCEPTET - PORTRÆT AF EN EGN


Med billedkunstner Lene Pors' koncept Portræt af en egn trækkes natur, landemærker og lokationer ind i venteværelset, kursuslokalet, virksomhedens kantine eller et helt fjerde rum.

Gennem billedserier skabes en vedkommende fortælling om den egn man befinder sig i, som skaber genkendelighed og nærvær for beskueren. Det udfordrer desuden med sine lidt skjulte kendetegn, fordi man ikke nødvendigvis genkender alle dele af billedet ved første blik.

Som del af konceptet er små værker “Surrounding Landscape - PUZZLE”et fleksibelt værk som arbejder med rummet, går om hjørner og flankerer døre, hvilket er med til at skabe ny opmærksomhed i rummet.

Målet med at udsmykke et lokale efter konceptet Portræt af en egn er, at give folk et overblik og en umiddelbar forståelse af, hvad de er en del af nu og her.

Processen


På egnen: Lene Pors laver research i og om den egn i ønsker at udsmykke jeres lokaler med. Inspirationen findes bl.a. ved besøg på det lokalhistoriske arkiv og i det lokale turistbureau, hvor indhold med fælles lokal betydning indsamles til billederne.
I kan selv vælge hvor meget I og jeres medarbejdere vil deltage i denne del af processen.
I atelieret: Efter indsamlingen af materiale om egnen og de lokaler billederne skal være i, går Lene Pors i atelieret, hvor hun skitserer, sampler og maler på opspændte lærreder. Ældre og nye landkort er en vigtig ingrediens for billedernes opbygning i samspil med ex. mindestene, kendetegnende træer, bygninger og symboler samt åens forløb gennem landskabet.

Kontakt

mig på telefon 3026 4494, hvis du vil vide mere.
Du kan også læse flere detaljer her i folderen om Portræt af en egn.

 

LENE PORS | PHILIP DE LANGES ALLÉ 7A, 3 | DK-1435 KØBENHAVN K | TLF. 3026 4494 | INFO@LENEPORS.DK